Start It @ KBC kiest Monard Law als legal partner voor hun startups

Start It @ KBC kiest Monard Law als legal partner voor hun startups

Als partner van Start It @ KBC staan we je start-up bij in alle juridische zaken van oprichting tot exit.

Daarnaast stellen we ons op als klankbord door je te challengen op belangrijkste strategische beslissingen. En stellen we ons breed netwerk van klanten en relaties voor je open.

Dit kunnen we betekenen voor jouw start-up

Juridisch eerstelijnsadvies: je kan bij ons terecht met al je juridische vragen. Wat is de ideale vorm voor uw vennootschap? Hoe ga je om met de typische oprichtersovereenkomsten? Hoe kan je bedrijfsconcept worden beschermd? Wat te doen bij het aanwerven van personeel? Waar moet je aan denken bij het onderhandelen met investeerders? En ga zo maar door. Monard Law helpt je met alle juridische zaken, van oprichting tot exit.

Koffie: wij zijn veel meer dan advocaten. Wij ontmoeten en adviseren dagelijks ondernemers en bedrijfsleiders en kunnen dus fungeren als klankbord. We stellen je de juiste vragen en denken mee over de beste strategie om (juridische en andere) uitdagingen aan te gaan. Wij komen graag eens op de koffie om meer te weten te komen over je start-up!

Netwerk: Of je nu op zoek bent naar investeringen, klanten of de juiste leverancier, wij hebben een breed netwerk van klanten en commerciële relaties waarmee we je mogelijk in contact kunnen brengen. Pay it forward!

Wie contacteren?

We hebben een toegewijd Start-it @KBC team met experts die in heel België actief zijn. Je kan rechtstreeks contact opnemen met een van de onderstaande experts.

Of contacteer ons kantoor en we brengen je in contact met de juiste persoon.

Oh, en geen zorgen, we sturen geen factuur tenzij we dit vooraf expliciet afspreken 🙂

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.