Partner

Jeroen Raskin

  • Advocaat M&A, corporate finance en algemeen ondernemingsrecht
  • Vennootschapsrechtelijke en financiële geschillen
  • Onderhandelaar met focus op strategische en psychologische aspecten
Lees meer

Jeroen Raskin is een corporate/M&A partner van Monard Law, gespecialiseerd in M&A, Corporate Finance en algemeen Ondernemingsrecht. Zijn expertise omvat de behandeling van vele nationale en grensoverschrijdende transacties, joint ventures voor zowel industriële partijen als voor private equity of durfkapitaalfondsen en hij heeft een bijzondere expertise ontwikkeld in de financieel gereguleerde sector en de IT- en telecomsector. Daarnaast vertegenwoordigt hij een aantal familiebedrijven en staat hij internationale aandeelhouders en bestuurders bij in hun corporate governance vraagstukken.

Verder is hij gespecialiseerd in corporate en financiële geschillen. Hij staat binnenlandse en internationale cliënten bij in M&A-geschillen, bestuurdersaansprakelijkheid en conflicten tussen aandeelhouders en vertegenwoordigt zowel financiële instellingen en gereguleerde ondernemingen als investeerders en aandeelhouders.

Hij staat buitenlandse cliënten bij in het kader van geschillen, investeringen, overnames en Corporate Governance zoals bijvoorbeeld bijstand van buitenlandse bestuurders en investeerders. Zijn internationaal netwerk laat toe dat hij zijn Belgische cliënten in het buitenland kan bijstaan met de juiste plaatselijke gespecialiseerde advocaten.

Cliënten zien hem als een ervaren, klantgerichte en servicegerichte advocaat met praktische oplossingen voor zowel juridische als strategische uitdagingen.

 

Download hier Jeroen zijn cv.

 

Enkele van zijn publicaties:

Duurzaamheid wordt prioriteit – Jeroen Raskin

VLFISCIS_SU2408

Start to ESG

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.