Associate - Partner

Charles Claeys

  • Advocaat ondernemingsrecht
  • Erkend als bemiddelaar in (inter)nationale conflicten
  • Biedt inhouse legal support aan ondernemingen
Lees meer

Charles Claeys behaalde in 2012 een Master in de rechten aan de Universiteit Gent. Sinds 2012 is Charles Claeys advocaat en toegelaten tot de Gentse balie. Hij behaalde een master na master in het ondernemingsrecht aan de Universiteit Antwerpen in 2014 (LL.M).

Charles Claeys is als advocaat actief in het commercieel- en economisch recht. Hij houdt zich bezig met commercieel contractenrecht, handelsrecht en marktpraktijken.

Zo heeft Charles Claeys  ervaring in het onderhandelen en opstellen van diverse commerciële overeenkomsten, maar ook in het voeren van allerhande commerciële geschillen voor cliënten uit diverse (vaak gereguleerde) sectoren.

Charles Claeys werkt zowel voor startups en scaleups als grotere ondernemingen.

Voorts heeft Charles Claeys een bijzondere sector gebonden ervaring in het verlenen van juridische ondersteuning in de F&B, facility en hospitality sector. In die zin heeft Charles Claeys veel expertise in het opzetten van allerhande exploitatie formules (franchising, domeinconcessies, enz.).

Charles Claeys heeft ook verschillende juridische artikelen over deze disciplines gepubliceerd en is lid van de redactieraad van RABG (deelredactie voor contracten- en zakenrecht).

Sedert 2020 is Charles Claeys door de Federale Bemiddelingscommissie erkend als bemiddelaar in nationale en internationale conflicten.

 

Download hier Charles zijn cv.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.