Lawyer - Senior Associate

Stefanie Stappers

  • Advocaat in commerciële contracten en overheidsopdrachten
  • Gespecialiseerd in IT/IP en R&D samenwerkingen
  • Reserve-officier bij Defensie (Cyber Command)
Lees meer

Stefanie Stappers legt zich toe op het commercieel -en publiek contractenrecht. Ze maakt deel uit van onze praktijkgroepen Commercial law & Public law.

Stefanie focust zich binnen ons kantoor op commerciële – en publieke overeenkomsten en geschillen, met een bijzondere focus op het IT/IP-recht. Stefanie heeft een bijzondere expertise in de IT-sector, alsook in de eventindustrie.

Stefanie Stappers is voor verschillende cliënten actief als in-house advocaat.

Stefanie studeerde magna cum laude af als Master de Rechten aan de Universiteit Hasselt. Voor haar rechtenstudie genoot Stefanie een officierenopleiding aan de Koninklijke Militaire School (144ste promotie Sociale & Militaire Wetenschappen) en behaalde ze een bachelordiploma als bedrijfsvertaler (EN, DE).

Voor haar carrière aan de balie van Limburg werkte Stefanie als bedrijfsjurist bij een algemeen aannemer en was ze een aantal jaren actief voor de Europese Commissie en de Universiteit Hasselt.

Stefanie Stappers is tevens academisch actief als gastdocent aan de Universiteit Maastricht voor het vak Europees zaken-en contractenrecht en spreekt regelmatig op seminaries voor onder meer VOKA.

Stefanie is lid van de Belgisch Deutsche Juristenvereinigung.

Naast haar carrière bij Monard Law, is Stefanie ook militair. Als reserve-officier bij Defensie is ze actief als LEGAD (legal advisor) bij het Cyber Command dat onder meer instaat voor de cyberveiligheid van militaire netwerken en wapensystemen.

Stefanie volgde de voortgezette opleiding internationaal humanitair recht.

Ze is lid van de balie Limburg en sinds 2018 werkzaam bij Monard Law.

 

Download hier Stefanie haar cv.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.