Lawyer - Associate

Stefanie Stappers

  • Advocaat in commerciële contracten en overheidsopdrachten
  • Vloeiend in het Engels, Nederlands, Frans en Duits
  • Ervaring als bedrijfsjurist en als in-house advocaat
Lees meer

Stefanie Stappers legt zich toe op het overheidsopdrachten- en commercieel contractenrecht. Ze maakt deel uit van de praktijkgroepen Commercial law & Public law.

Stefanie focust zich binnen ons kantoor in het bijzonder op het commercieel en publiek contractenrecht. Daarbij combineert ze haar kennis van het overheidsopdrachtenrecht en van het IT/IP-recht. Stefanie treedt op in geschillen zowel voor burgerlijke rechtbanken als voor de administratieve rechtscolleges.

Stefanie studeerde magna cum laude af als Master de Rechten aan de Universiteit Hasselt. Voor haar rechtenstudie genoot Stefanie een officierenopleiding aan de Koninklijke Militaire School (144ste promotie Sociale & Militaire Wetenschappen) en behaalde ze een bachelordiploma als bedrijfsvertaler (EN, DE).

Stefanie werkte voor haar carrière aan de balie van Limburg als bedrijfsjurist bij een algemeen aannemer en werkte een aantal jaren voor de Europese Commissie en de Universiteit Hasselt. Ze combineerde haar rechtenstudie met een job als legal officer bij een KMO.

Stefanie Stappers is tevens academisch actief als gastdocent aan de Universiteit Maastricht voor het vak Europees zaken-en contractenrecht en spreekt regelmatig op seminaries voor onder meer VOKA.

Ze is lid van de balie Limburg en sinds 2018 werkzaam bij Monard Law.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.