Lawyer - Associate

Jarien Bloemen

  • Advocaat administratief recht
  • Specialisatie in ambtenarenrecht, tuchtrecht en overheidsopdrachten
  • Gastdocent Europees Zaken- en Contractenrecht Universiteit Maastricht
Lees meer

Jarien Bloemen legt zich toe op het administratief recht. In het administratief recht combineert zij haar kennis van het sociaal recht met het overheidsopdrachtenrecht en ambtenarenrecht.

Als advocaat behandelt Jarien voornamelijk dossiers inzake overheidsopdrachten, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Haar kennis van het arbeidsrecht en met name de praktische toepasbaarheid van de collectieve arbeidsovereenkomst nr. 32bis NAR zorgen voor een extra troef binnen het overheidsopdrachten contentieux.

Jarien volgde haar rechtenopleiding aan de Universiteit van Hasselt, waar zij in 2016 haar Bachelor in de Rechten cum laude behaalde. In 2018 studeerde ze cum laude af als Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven met specialisatie in het arbeids- en sociaal recht.

In 2016 participeerde Jarien aan de interuniversitaire Moot Court Competition Grondwettelijk Recht voor de Universiteit Hasselt. In 2018 behaalde ze de eerste plaats bij de interuniversitaire National Moot Court Competition, georganiseerd door The European Law Student’s Association.

Zij is sinds september 2018 werkzaam bij Monard Law en lid van de balie Limburg.

Sinds 2020 is Jarien als gastdocent verbonden aan de Universiteit Maastricht en Universiteit Hasselt waar zij het vak Europees Zaken- en contractenrecht.

 

Download hier Jarien haar cv.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.