Monard Law staat management bij in overname t-Groep NV

Monard Law staat management bij in overname t-Groep NV

Monard Law heeft het management van t-groep ondersteund in het kader van de verkoop van t-Groep door de Vlaamse Overheid aan Gilde Buy-out Partners en het management.

T-Groep is de tweede grootste onafhankelijke HR-dienstverlener in de Benelux die handelt onder de merken t-Interim en Ascento. De Vlaamse Overheid had in februari 2016 t-Groep te koop aangeboden. Verschillende biedingen werden uitgebracht. Uiteindelijk kwam Gilde Buy-out Partners als winnaar uit de bus. Het bestaande management blijft aan boord en participeert mee. Met het oog op deze nieuwe samenwerking hebben zij een beroep gedaan op Monard Law om hen hierbij te ondersteunen.

Mark Verstraete, CEO van t-Groep licht toe: “Het is steeds de bedoeling geweest van de Vlaamse Overheid en de verschillende kandidaat-overnemers om met het bestaande management verder te werken. Aan ons werd de mogelijkheid geboden om een belangrijke rol te spelen in de nieuwe structuur binnen t-Groep. Vanuit ons geloof in het potentieel hebben wij deze kans gegrepen. Onmiddellijk werd wel duidelijk dat wij hiervoor beroep zouden moeten doen op een betrouwbare partner die beschikt over de expertise en ervaring in dit soort transacties. Met Monard Law hebben wij de perfecte match gevonden. Wij hebben steeds het volste vertrouwen gehad in Geert, Tom, Thomas en Maxime. Hun actieve betrokkenheid in het dossier, de flexibiliteit en de constructieve ingesteldheid om naar een deal te komen, heeft ertoe geleid dat de belangen van het voltallige management optimaal werden verdedigd.’

Voor Monard Law waren Geert Hayen, Maxime Monard en Thomas Vandersmissen betrokken bij de transactie. Tom Messiaen nam het arbeidsrechtelijke luik voor zijn rekening.

Dit artikel werd geschreven door

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.