Partner

Nicole Segers

  • Advocaat vennootschapsrecht, M&A, handelsrecht
  • Geschillen, transacties, bemiddeling
  • Collega sinds 2000
Lees meer

Nicole Segers vatte haar stage aan bij Monard Law in 2000, dit als commercieel litige-advocaat (vnl. distributie en mededinging). Gaandeweg werd de focus verruimd naar het ruime ondernemingsrecht, het onderhandelen van overnames (handelsfonds/aandelen). Vele cliënten werden door Nicole begeleid in hun groeitrajecten (samenwerkingsovereenkomsten of investeringsdossiers), dit in binnen- en buitenland.

In 2007 werd Nicole Segers vennoot bij Monard Law. Aanvullend bij haar dagdagelijkse praktijk in het vennootschapsrecht (geschillen en transacties) en het ruimer economisch recht, volgde zij een Postgraduaat in het Financiewezen (corporate finance) aan de KULeuven.

Nicole staat voornamelijk ondernemers bij, zowel familiaal, als niet-familiaal. Ook begeleidt zij diverse investeerders. Voor vele cliënten is Nicole eerder de ‘compagnon de route’ en vaste raadgever dan de af en toe geraadpleegde advocaat. In deze context werkt de opleiding tot Bemiddelaar in Handelszaken ook ondersteunend in het aangaan van moeilijke gesprekken, alsook om conflict-voorkomend en conflict-oplossend op te treden.

 

Download hier Nicole haar cv.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.