Lawyer - Senior Associate

Thomas Christiaens

  • Specialist overheidsopdrachten en concessies
  • Ervaring in PPS en DBFM
  • Collega sinds 2014
Lees meer

Thomas Christiaens legt zich toe op het publiekrecht en heeft een bijzondere specialisatie in overheidsopdrachten, concessies en publiek-private samenwerking (PPS). In deze dossiers staat hij zowel overheden als private ondernemers bij. Hij heeft ruime ervaring in onder meer het schrijven van opdrachtdocumenten en besluitvorming, maar ook het verlenen van bijstand aan inschrijvers bij het opmaken van een offerte, algemene adviesverlening en het begeleiden van geschillen voor de burgerlijke rechtbanken en de Raad van State.

Daarnaast beschikt Thomas over ervaring in het ruimere publiekrecht en in het juridisch kader rond civiele drones.

Thomas studeerde in 2014 af als Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt. Daarvoor behaalde hij in 2013 het diploma van Master en sciences politiques (Université de Liège) en in 2012 een LL.M. European Law School (Maastricht University).

Hij startte zijn loopbaan als advocaat bij Monard Law in september 2014. Van juli 2018 tot oktober 2019 werkte hij voor DLA Piper, waarna hij in november 2019 terugkeerde naar Monard Law. Thomas is lid van de Balie van Antwerpen.

Van 2016 tot 2021 was Thomas aangesteld als praktijkassistent binnen de Faculteit Rechten van de Universiteit Hasselt.

 

Download hier Thomas zijn cv.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.