Monard Law  Klantenverhaal – Daltix

Monard Law Klantenverhaal – Daltix

“Ervaren, to the point, empathisch, toegankelijk en betrouwbaar.” Zo omschrijft Jonas Deprez, medeoprichter en CEO van Daltix, onze expert in vennootschapsrecht Pieter Van den Broeck. Pieter begeleidt hem sinds het prille begin van zijn bedrijf.

Daltix verzamelt, analyseert en verrijkt retaildata van webwinkels. Dat levert nuttige realtime-inzichten op voor hoofdzakelijk drie soorten klanten: winkels als Colruyt, producenten van consumptiegoederen zoals Unilever en derden als de Belgische consumentenvereniging Testaankoop.

Toen Jonas de allereerste investeringsronde voor zijn start-up organiseerde, speelden Pieter en zijn team daarin een belangrijke rol. Samen met Jonas slaagde Monard Law erin om het pas opgerichte bedrijf meteen op het goede spoor te zetten. “Pieter hielp ons met aandeelhoudersovereenkomsten, onderhandelingen, en nog zoveel meer. Daarnaast gaf hij ons waardevol advies, waardoor we voorbereid waren op belangrijke zaken die ons nog te wachten stonden”, zegt Jonas.

“Deze vertrouwensrelatie is de reden waarom ik bij Monard Law blijf.”

Omdat Pieter sinds de start bij Daltix betrokken was, leerde hij al in een vroeg stadium het bedrijf goed kennen. De samenwerking tussen Daltix en Monard Law bij verschillende juridische kwesties verliep vlot. Jonas aarzelde dan ook geen moment om zijn partnerschap met Monard Law voort te zetten en besloot op het kantoor te vertrouwen voor de aanpak van alle soorten juridische zaken waarmee Daltix zou geconfronteerd worden. Hij werkte heel nauw samen met Pieter en zijn collega’s, waaronder Lize Van Looy.

Als advocatenkantoor dat alle diensten aanbiedt, heeft Monard Law de juiste expert in huis voor elk probleem. Jonas kon altijd bij Pieter en Lize terecht, en Daltix en Monard Law werkten naadloos samen. Hij kon ze rechtstreeks elke vraag stellen, en hij kon erop rekenen dat Monard Law zo nodig de zaak intern delegeerde op een tijd- en kostenbesparende manier.

Als je Jonas vraagt wat hij het meest waardeert in de werkrelatie met Monard Law, is zijn antwoord dat het team voortdurend oplossingen zoekt op maat van zijn bedrijf, en dat hun passie voor Daltix’ activiteiten precies voortkomt uit die focus en vastberadenheid.

Op de vraag of Jonas al moeilijkheden heeft ondervonden in zijn samenwerking met Pieter en Lize, antwoordde hij met een onmiskenbaar “Nee, absoluut niet.” Wel, dat is een duidelijke boodschap! Bedankt voor de motiverende en bemoedigende woorden, Jonas. De appreciatie is wederzijds! We zijn bij Monard Law heel trots dat we jou en Daltix al zovele jaren hebben geassisteerd.

Dit artikel werd geschreven door

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.