Partner

Stefaan Van Dyck

  • Corporate Real Estate
  • Financieringstransacties
  • Collega sinds 2016
Lees meer

Stefaan Van Dyck is Partner in het Brussels kantoor van Monard Law. Hij is gespecialiseerd in onroerend goed en financiële transacties (in het bijzonder financiering van onroerend goed). Hij adviseert cliënten over aspecten van burgerlijk recht, financieel recht en effectenrecht, alsook over structurele en vennootschapsrechtelijke aspecten van nationale en grensoverschrijdende vastgoed- en financiële transacties. Bovendien beschikt hij over diepgaande ervaring met algemeen vennootschapsrecht, fusies en overnames alsook met complexe herstructureringsdossiers.

Tot zijn cliënten behoren projectontwikkelaars en vastgoedinvesteerders, kredietinstellingen en alternatieve financiers alsook eindgebruikers (huurders/leasingnemers/kopers en houders van zakelijke rechten) van professioneel vastgoed en beleggingsvastgoed (ondernemingen, alsook entiteiten uit de publieke sector).

Stefaan spreekt geregeld op seminaries over vastgoedrecht, financiering van onroerend goed en infrastructuur. In 1999 behaalde hij een diploma als Licentiaat in de Rechten (cum laude) van de Katholieke Universiteit Leuven en in 2005 voltooide hij het Executive Programme in Real Estate aan de Solvay Brussels Business School. Voor hij Monard Law vervoegde, was hij gedurende 15 jaar advocaat bij het Belgisch advocatenkantoor Laga te Brussel.  Hij vervoegde Monard Law in 2016.

Hij is binnen zijn vakgebied erkend als een vooraanstaande practicus. Hierbij hoort een ranking als specialist vastgoedrecht en financiële transacties door de voornaamste internationale league tables (Legal 500, Leaders League).

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.