Associate - Partner

Sébastien Verva

  • Advocaat ondernemingsrecht
  • Verantwoordelijk voor de French Desk
  • Bestuurder Frans-Belgische Kamer van Koophandel Noord-Frankrijk
Lees meer

Sébastien Verva is associate-partner in de afdeling handelsrecht van het kantoor en is erkend door de Federale Bemiddelingscommissie als bemiddelaar in burgerlijke, handels- en sociale zaken.

Vanwege zijn ervaring met Franse cliënten en zijn Franse nationaliteit is hij verantwoordelijk voor de “French Desk” van Monard Law en staat hij zijn Franse cliënten bij in aangelegenheden van Frans-Belgisch recht. De “French Desk” bestaat uit een team van gespecialiseerde en tweetalige advocaten.

Hij is bestuurder van de Frans-Belgische Kamer van Koophandel van Noord-Frankrijk en is sinds 2003 actief lid van de CCI France Belgique in Brussel.

Hij legt zich voornamelijk toe op handels- en economisch recht en is gespecialiseerd in distributierecht, en meer bepaald in het Frans-Belgisch distributierecht.

Hij voltooide de master in Frans privaatrecht (Université de Lille II, Frankrijk, 2000) en de master in Belgisch recht (Université Libre de Bruxelles, 2002).

Hij heeft een DESS in nieuwe technologieën recht (Universiteit van Lille II, Frankrijk, 2001) en een master in fiscaal beheer van de Solvay Business School (Solvay, 2004).

In 2018 voltooide hij een diepgaande kwalificerende opleiding bij Trialogues om als bemiddelaar erkend te worden door de Federale Bemiddelingscommissie.

Hij is lid van de Brusselse balie sinds 2003.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.