Youri Steverlynck en Inge De Haes van Lexeco sluiten aan bij Monard Law

Youri Steverlynck en Inge De Haes van Lexeco sluiten aan bij Monard Law

Lexeco is ruim 20 jaar een vaste waarde op de Antwerpse juridische markt met haar specialisatie in vennootschapsrecht, insolventierecht , publiek recht en milieurecht. Youri Steverlynck, Inge De Haes en hun team van advocaten kiezen nu resoluut om deel uit te maken van Monard Law. Dit is het resultaat van gesprekken die eind vorig jaar werden aangevat.

“We verwelkomen een jong en dynamisch team van specialisten in o.m. het vennootschapsrecht, insolventierecht en publiek recht met dezelfde toekomstvisie.” stelt Karen Braeckmans, CEO van Monard Law. “Deze gespecialiseerde kennis vult de reeds aanwezige competenties aan.”

“We willen inspelen op de groeiende behoefte naar een uniek aanspreekpunt. Samen kan een full service dienstverlening worden aangeboden in 17 specialisatie waaronder het handelsrecht, vennootschapsrecht, M&A, sociaal recht, vermogensrecht, IP, IT, strafrecht en publiek recht.” Motiveert Youri Steverlynck, managing partner van Lexeco.

Al enige tijd geleden heeft Monard Law zwaar ingezet op innovatie. Een bewuste en strategische keuze omdat de juridische markt in volle evolutie is. Advocatuur is people business. Het nadenken over de evoluties in de advocatuur doet mensen binnen en buiten ons kantoor nadenken over hun toekomst. De enige constante is de nood aan verandering. Ook in de advocatuur is dat zo. Monard Law blijft focussen op specialisatie, multidisciplinaire aanpak en de client in het midden.

Met een team van meer dan 70 advocaten, staat Monard Law garant voor een full service dienstverlening aan haar klanten vanuit 4 locaties, met name Brussel, Antwerpen, Hasselt en Gent.

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.