Week van de bedrijfsoverdracht – Monard Law is er alvast klaar voor.

Week van de bedrijfsoverdracht – Monard Law is er alvast klaar voor.

Week van de bedrijfsoverdracht – Monard Law is er alvast klaar voor.

Van 26 tot 30 oktober 2015 organiseert het Agentschap Ondernemen naar jaarlijkse gewoonte de week van de bedrijfsoverdracht. Tijdens deze week vinden verscheidene activiteiten plaats die tot doel hebben ondernemers te informeren en actief te doen nadenken over bedrijfsoverdracht in al zijn facetten. Je vindt alle informatie op http://www.agentschapondernemen.be/artikel/week-van-de-bedrijfsoverdracht-2015

Ook Monard Law laat zich niet onbetuigd en neemt actief deel aan dit initiatief. Zo zijn we aanwezig met een infostand op het startevent op 26 oktober 2015 in Antwerpen. En op 29 oktober 2015 kan u het online gratis seminarie meevolgen getiteld “Activa of aandelen kopen/verkopen. What’s the difference” dat zal worden gegeven door Mr. Pieter Van den Broeck en Esther Goldschmidt in samenwerking met UNIZO-Overnamemarkt.

Maar u hebt misschien geen zin om nog langer te wachten? Of u zit met prangende vragen? Wenst u bepaalde ideeën eens vrijblijvend te bespreken met een professional in alle discretie en zonder verdere verplichtingen? Of u nu verkoper, koper, aandeelhouder, kandidaat-investeerder, … bent, wij luisteren graag naar uw vragen en bezorgdheden.

Wij hebben een team van meer dan 20 specialisten klaarstaan om u te helpen bij de overdracht/overname van een bedrijf.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Dit kan telefonisch maar ook in één van onze kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt of bij u ter plaatse. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.