Nacht en Dag van de Ondernemer

Nacht en Dag van de Ondernemer

Tijdens de Nacht van de Ondernemer, een initiatief van het O.V.B., op 19 november e.k. stelt Monard Law een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten ter beschikking. Ondernemers kunnen tussen 10 uur ’s avonds en 6 uur ’s ochtends telefonisch of via skype terecht bij onze pop-up juridische helpdesk. De advocaten van Monard Law zullen aansluitend beschikbaar zijn en de vragen van ondernemers beantwoorden vanuit hun verschillende specialisaties zoals het handelsrecht (contracten met leveranciers en klanten, distributie, concurrentie…) vennootschapsrecht (overnames, aandeelhouders en bestuurders …), intellectuele eigendom en ICT-recht (merken, octrooien, licenties…), aangelegenheden inzake aanneming (privaat en publiek bouwrecht, architecten- en studieovereenkomsten) onroerend goed (eigendom, zakelijke rechten zoals erfpacht en opstal, handelshuur en lease) en aansprakelijkheidskwesties, administratief recht en milieurecht (vergunningen, vragen milieu)…

Voor meer informatie verwijzen we u ook graag door naar http://nachtvandeondernemer.org/.

Inschrijven kan nog tot en met 19 november.

Aansluitend is het op vrijdag 20 november de Dag van de Ondernemer. Voor degenen die er tijdens de nacht niet bij konden zijn, willen we ook op deze dag (net als op alle andere dagen) ons persoonlijk beschikbaar houden voor ondernemers of kandidaat ondernemers die een vraag hebben of graag eens vrijblijvend van gedachten wisselen.

Contacteer ons gerust telefonisch via het nummer 078/05.06.11 of via mail op dagvandeondernemer@monardlaw.be. Wij zorgen ervoor dat u bij de juiste persoon terecht komt.

Heeft u geen nood aan een gesprek maar ontvangt u graag wat bijkomende informatie specifiek op maat van de ondernemer, laat het ons weten via bovenstaand emailadres en we sturen uw gepersonaliseerd pakket snel door !

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.