Monard Law nu ook aanwezig in Noord-Limburg

Monard Law nu ook aanwezig in Noord-Limburg


Noord-Limburg bruist meer dan ooit van ondernemerschap. Monard Law speelt hierop in en zal haar diensten aanbieden aan klanten uit die regio vanuit het recent geopende ondernemingscentrum Noordlink in Lommel.

Het aantal grote internationale, nationale en regionale ondernemingen die zich vestigen in Noord-Limburg en in de streek rond Eindhoven breidt alsmaar uit. Monard Law,een van de grootste Belgische onafhankelijke advocatenkantoren, met vestigingen in Hasselt, Antwerpen, Brussel en Gent, heeft proximiteit steeds tot een van de hoekstenen van haar dienstverlening gemaakt, en wil in Noord – Limburg niet langer ontbreken. Vanaf 5 november 2018 zullen diverse advocaten van Monard Law met verschillende specialisaties, aanwezig zijn in het recent geopende ondernemingscentrum Noordlink.

“De unieke opportuniteit om het ondernemerschap in het noorden van Limburg, de Kempen en de streek van Eindhoven van dichtbij met onze verschillende specialisten te kunnen ondersteunen, kunnen we dan ook alleen maar toejuichen”, aldus Karen Braeckmans, CEO van Monard Law.

Met een team vanmeer dan 120professionals staat Monard Law garant voor een full service dienstverlening aan haar klanten.

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.