Duval Union neemt participatie in Profacts

Duval Union neemt participatie in Profacts

Dirk Berckmans en Frederik Van Overtveldt begeleiden Duval Union in de opbouw en groei van haar coöperatieve structuur, ditmaal in het structureren, onderhandelen en uitwerken van het nemen van een participatie in Profacts.

Duval Union is een nieuwe marketing en communicatie groep die verschillende domein experten bij elkaar brengt en merken helpt te groeien door een slimme combinatie van business kennis, technologie en creativiteit. Duval Union combineert de ambitie van jonge marketingtalenten met de knowhow van doorwinterde experts. Samen helpen ze merken en bedrijven doelgericht inspelen op een wereld in voortdurende verandering. Vandaag bestaat het collectief uit de dienstenbedrijven Friendship, Nine O’Clock Somewhere, Duval Branding, ZeroCopy, Profacts en Mind The Gap; en de technologie start ups Sparkcentral, Hoplr, Sentiance, MyChannls en Tsjing. In de kern staat Duval Union Consulting die bedrijven helpt te anticiperen op verandering, en gebruik te maken van nieuwe digitale platformen om de toekomst te hertekenen eerder dan te ondergaan. En met Duval Union Academy bieden ze een leer- en informatieplatform.

Profacts voert kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek uit waarmee ze hun klanten succesvoller maken op vlak van onder andere klantentevredenheid, prijssetting, imago- en reclameinvesteringen en innovatie. Het bureau werkt voor Belgische en internationale bedrijven en wordt een belangrijke partner binnen de marketing- en communicatiegroep Duval Union. Het markonderzoeksbureau uit Eke werd opgericht eind 2006 en kan, ondanks de financiële en economische crisis, terugblikken op negen jaar van consistent sterke groei. Het afgelopen boekjaar (2014-2015) klokte Profacts af op een omzet net boven de 5 miljoen EUR. Profacts telt 30 medewerkers en is hiermee een belangrijke uitdager in het Belgische marktonderzoekslandschap.

Dirk Berckmans en Frederik Van Overtveldt blijven Duval Union verder adviseren in de uitwerking van hun structuur en het beheer van hun participaties.

Meer informatie vindt u in het volgendpersbericht ofin volgend artikel zoals gepubliceerd in de Tijd van 4 december 2015.

Voor meer informatie kan u terecht bij Dirk Berckmans of Frederik Van Overtveldt.

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.