Nieuwe vennoten en medewerker bij Monard Law in Brussel en Hasselt.

Nieuwe vennoten en medewerker bij Monard Law in Brussel en Hasselt.

Monard Law blijft verbreden en verjongen. Jeroen Raskin, wordt exact 10 jaar na zijn start bij Monard Law, partner. Stefaan Van Dijck wordt na 15 jaar Laga associate partner in het Brussels kantoor van Monard Law. En Maxime Monard start op 15 februari bij Monard Law na 5 jaar Eubelius.

“Wij zijn er bijzonder trots op dat we in staat zijn om zowel beloftevolle advocaten uit onze eigen rangen te laten doorgroeien als ook sterke profielen uit de markt aan te trekken om mee te schrijven aan ons toekomstverhaal,” zegt Karen Braeckmans, CEO van Monard Law”

Nieuwe partner

Jeroen Raskin werd benoemd tot nieuwe partner bij Monard Law, exact 10 jaar na zijn start bij Monard Law. Jeroen studeerde achtereenvolgens aan de KULeuven, de U.L.B. (Droit d’entreprises) en legde zich vervolgens toe op Corporate Finance (Leuven School of Business and Economics)

Jeroen is actief in het vennootschapsrecht en het ondernemingsrecht met vooral een sterke focus op corporate finance, bedrijfsovernames, begeleiding van aandeelhouders en bestuurders en begeleiding van start ups in hun start en verdere groei.

Nieuwe advocaten

In februari starten 2 nieuwe advocaten bij het advocatenkantoor Monard Law.

Vanaf 1 februari start Stefaan Van Dyck (39) als associate partner in het kantoor te Brussel. Hij zal er deel uitmaken van de praktijkgroepen Real Estate en Corporate. Stefaan studeerde aan de KULeuven en volgde een executive program Real Estate aan de Solvay Business School. Hij was vijftien jaar actief in het kantoor Laga te Brussel. Daar heeft hij een uitgebreide expertise opgebouwd die hij ten dienste stelde van onder meer bouwpromotoren en binnen-en buitenlandse investeerders in de vastgoedsector en in de financiële sector. Hij adviseert cliënten zowel over de burgerrechtelijke, contractuele, vennootschapsrechtelijke en zekerheidsrechtelijke aspecten van vastgoed- en financieringstransacties (zoals complexe bouwfinancieringen) en adviseerde ook betrokken partijen in een aantal herstructureringsdossiers. Zijn expertise alsadviseur in het domein van de “corporate real estate” wordt ook erkend door de internationale league tables (zoals recent nog Chambers & Partners).

Vanaf 15 februari start eveneens Maxime Monard (28) als advocaat bij Monard Law. Hij zal in eerste instantie actief zijn vanuit onze kantoren in Brussel en Hasselt. Maxime zal deel uitmaken van de praktijkgroep Corporate. Maxime studeerde aan de KU Leuven, New York University en woonde tevens een jaar in Silicon Valley waar hij een LL.M. behaalde aan Stanford University. Maxime legde zich bij het kantoor Eubelius in Brussel voornamelijk toe op vennootschapsrecht en M&A. Daarnaast is hij sinds 2011 actief als deeltijds praktijkassistent aan de KU Leuven.

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.