Partner

Natalie Ulburghs

  • Advocaat vennootschapsrecht (met focus op M&A), handelsrecht en energierecht
  • Lid van de Balie van New York
  • Collega sinds 2007
Lees meer

Natalie Ulburghs is gespecialiseerd in vennootschapsrecht (met een focus op fusies en overnames), handelsrecht en energierecht.

Natalie was verbonden aan verschillende internationale kantoren (zowel in België als in de Verenigde Staten) en heeft een zeer uitgebreide ervaring in (internationale) transacties en complexe contractonderhandelingen. Zij begeleidde onder meer een aantal overnames en herstructureringen in de energiesector en in de telecomsector.  Zij staat cliënten bij bij het opstellen en onderhandelen van vennootschapsrechtelijke en commerciële overeenkomsten. Daarnaast behandelt zij heel wat dossiers in het energierecht, onder meer in het kader van warmtenetten en netbeheer.

Natalie studeerde in 1989 af aan de Katholieke Universiteit Leuven en trad in hetzelfde jaar toe tot de balie van Brussel. In de loop van haar rechtenstudies, studeerde zij een semester aan de Université de Poitiers (Frankrijk) in het kader van het Erasmusproject. In het academiejaar 1991-1992 volgde zij de Master of Laws opleiding aan Duke University (VS). In 1992 werd zij lid van de balie van New York, gevolgd door enkele jaren praktijkervaring in de Verenigde Staten. Zij volgde een opleiding tot bemiddelaar.  Na een aantal jaren werkervaring in Brussel, trad zij in 2007 toe tot Monard Law als vennoot.

Zij geeft geregeld voordrachten in het kader van seminaries, onder meer over het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.