Katrien Vorlat en Stéphane Criel, vervoegen Monard Law vanaf 1 september 2016

Katrien Vorlat en Stéphane Criel, vervoegen Monard Law vanaf 1 september 2016

Katrien Vorlat, vennoot bij Stibbe sinds 2003 heeft samen met haar team Monard Law in Brussel vervoegd.

Katrien Vorlat is gespecialiseerd in het vennootschaps- en financieel recht. Ze concentreert zich op het segment fusies en overnames en algemeen vennootschapsrecht. In dat kader adviseert ze vaak over de oprichting, herstructurering of liquidatie van ondernemingen in België. Katrien onderhandelde en structureerde reeds vele M&A-transacties, joint ventures en investeringsschema’s.

Katrien Vorlat zal het vennootschapsteam versterken en bijdragen tot de verdere uitbouw van een sterk Belgisch en internationaal M&A praktijk.

Katrien Vorlat is licentiaat in de rechten (K.UL Leuven, 1990). In 1992 behaalde ze een LL.M. aan de Yale Law School.

“Katrien is al 23 jaar een autoriteit in vennootschaps- en financieel recht aan de balie in Brussel met een uitzonderlijke drive en passie voor haar vak, sterk geapprecieerd door heel wat Belgische en internationale klanten. We zijn heel blij dat Katrien de stap heeft gezet naar Monard Law”, zegt Karen Braeckmans, CEO van Monard Law.

“Monard Law is een kantoor dat strategisch inzet op innovatie en nadenkt over de advocatuur van de toekomst. Deel kunnen uitmaken van dit team en hieraan mee kunnen werken op basis van mijn ervaring, is hetgeen dat me heeft aangetrokken om voor Monard Law te kiezen”, vult Katrien Vorlat aan.

***

We verwelkomen in Gent vanaf 1 september ook Stephane Criel, vennoot van de advocatenassociatie Van Eeghem&Criel.

Stephane Criel is advocaat sinds 1993 en is gespecialiseerd in intellectuele eigendomsrechten en commercieel recht. Hij heeft een ruime ervaring in onder meer auteursrecht, merkenrecht, tekeningen- en modellenrecht, ICT, domeinnaamgeschillen, octrooirecht, internetcriminaliteit, alsook in marktpraktijken, handelspraktijken, reclame, contractenrecht zowel op vlak van advies, contractontwerp, onderhandeling als conflict management (geschillen en bemiddeling).

Stephane is licentiaat in de Rechten (UGent, 1993) en behaalde in 2000 het diploma van Master in Intellectuele Eigendomsrechten (tweetalige opleiding, KUBrussel- KULeuven). Van 2013 tot 2016 doceerde hij het vak “intellectuele Eigendomsrechten” aan de studenten van de richting “Entertainment Marketing” aan de hogeschool HOWEST (Brugge). Meermaals werd hij reeds gevraagd door het Agentschap Ondernemen en Unizo als gastspreker inzake intellectuele eigendomsrechten.

Als erkend Arbiter voor CEPANI, het Belgisch Centrum voor Arbitrage en Mediatie, beslist hij sinds 2000 regelmatig in geschillen over domeinnamen.

Stephane is tevens een zeer actief lid van de Raad van de Orde van Advocaten bij de Balie te Gent en maakt deel uit van diverse werkgroepen en commissies bij de Orde van Vlaamse Balies.

“Het is de bedoeling op elk van onze vestigingen de belangrijkste specialisaties in de nabijheid van onze klanten te organiseren. Met de komst van Stéphane kunnen we ons team in Gent aanvullen met een gereputeerde advocaat in commercieel en IP recht”, aldus Karen Braeckmans, CEO van Monard Law.

“Na mijn ervaring als vennoot in een kleiner kantoor, met focus op kwaliteit binnen de specialisaties, krijg ik nu de kans om mij verder te ontwikkelen binnen de grotere structuur van Monard. Zo kan ik, met dezelfde aandacht voor kwaliteit, een bredere service aanbieden aan de cliënt. Daarbij focus ik op een persoonlijke en pragmatische aanpak van de dossiers. Niet zelden vindt de klant in mij niet alleen een raad, maar tevens een klankbord. Dat vertrouwen verdienen van de cliënt, dat is het mooiste van dit beroep”, voegt Stephane Criel er aan toe.

Met een team van meer dan 70 advocaten, staat Monard Law garant voor een full service dienstverlening aan haar klanten vanuit 4 locaties, met name Brussel, Antwerpen, Hasselt en Gent.

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.