Internationale Ambtenarenzaken

Internationale Ambtenarenzaken

Met kennis van arbeidsrecht, internationaal publiekrecht en uitgebreide ervaring op het specifieke terrein van het internationaal ambtenarenrecht staan wij cliënten in dit niche-rechtsgebied bij in een breed scala van kwesties.

Wij adviseren internationale organisaties over beleidskwesties, de herziening van het personeelsreglement en andere zaken van internationaal bestuursrecht. We begeleiden en verdedigen de belangen van (groepen van) internationale ambtenaren voor internationale administratieve en nationale rechtbanken over alle kwesties die verband houden met hun tewerkstelling binnen een internationale organisatie.

  • Vertegenwoordiging (verdediging van internationale ambtenaren in class actions)
  • Intern beleid en personeelsstatuut
  • Procesvoering (adviseren en vertegenwoordigen van internationale ambtenaren in nationale en internationale rechtbanken met betrekking tot alle soorten geschillen met betrekking tot hun dienstverband)
  • Internationale bestuurskwesties (Verenigde Naties, NAVO, Europese Unie, Afrikaanse Unie, Internationale Arbeidsorganisatie, Wereldbank, ACS-secretariaat, Europees Ruimteagentschap, Europees Octrooibureau, Europese Dienst voor extern optreden, Frontex, enz.)

Ontdek onze blog International Civil Service: https://internationalcivilservice.monardlaw.be

Hoe kunnen we je helpen?

Stuur je vraag digitaal

Of contacteer ons via

info@monardlaw.be
+32 78 05 06 11

Maak kennis met onze experts in Internationale Ambtenarenzaken

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.