Lawyer - Senior Associate

Lotte Leekens

  • Advocaat sociaal recht, data protection & privacy (GDPR)
  • Gecertificeerd Data Protection Officer
  • Collega sinds 2014
Lees meer

Lotte Leekens is advocaat met een passie voor sociaal recht, data protection en privacy. Zij staat ondernemingen bij omtrent allerlei vraagstukken rond de samenwerking met werknemers en zelfstandigen.

Dagelijks begeleidt Lotte zaakvoerders en personeelsverantwoordelijken in materies zoals (collectief) ontslag, arbeidsduur, schijnzelfstandigheid, arbeidsovereenkomsten en policies, collectieve onderhandelingen, sectorale bepalingen enz. Daarnaast heeft Lotte een bijzondere expertise in (personeelsgerelateerde) vraagstukken rond privacy (GDPR).

Naast het opstellen en analyseren van sociale documenten op maat, denkt Lotte mee met de onderneming. Ze gaat telkens op zoek naar correcte juridische oplossingen en helpt bij het implementeren hiervan.

Lotte studeerde af als Master in de Rechten aan de KU Leuven in 2014 en vervoegde hierna onmiddellijk het team van Monard Law. In 2017 genoot ze een specifieke opleiding aan het Data Protection Institute en in 2021 startte ze een opleiding tot bemiddelaar bij MEDIV.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.