CEO

Karen Braeckmans

  • CEO
  • Ervaring bij Accenture, BPost (Laterio) en VRT
  • Collega sinds 2015
Lees meer

Karen Braeckmans is CEO van Monard Law. Karen is Master in de Toegepaste Economische wetenschappen. Ze startte in 1989 haar carrière bij Accenture (vroeger : Andersen Consulting). In 1999 werd ze vennoot. Ze specialiseerde zich in het begeleiden van publieke ondernemingen waaronder Belgacom (nu Proximus), de Belgische Post (nu BPost) bij de veranderingen die de liberalisering van de markten veroorzaakten. Tijdens deze periode heeft Karen ook het joint venture bedrijf van Accenture en Bpost mee helpen oprichten als ook geleid gedurende 2 jaar als CEO.

In 2007 heeft Karen Braeckmans, Accenture verlaten en heeft ze haar eigen bedrijf opgestart. Dat heeft ze geleid en uitgebouwd tot 2011. In 2011 ging Karen Braeckmans aan de slag als lid van het directiecomité van de VRT (Vlaamse publieke omroep) en als HR directeur. Samen met de toenmalige CEO, begeleidde ze mede de belangrijke overgang van de fysieke naar de digitale mediawereld.

In maart 2015 maakte Karen Braeckmans de overstap als CEO van Monard Law. Monard Law is het eerste Belgische advocatenkantoor dat een niet jurist als CEO heeft aangesteld om hen te helpen bij de transitie die zich ook volop in de advocatuur voortdoet.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.