Lawyer - Managing Associate

Damian Brodzinski

  • Advocaat & bemiddelaar in ondernemings- & vennootschapsrecht
  • Gespecialiseerd in conflict management, beslag- en executierecht
  • Verantwoordelijk voor de Polish Desk
Lees meer

Damian Brodzinski is Licentiaat in de Rechten (Katholieke Universiteit Leuven, 2008 – met onderscheiding). Sinds oktober 2008 is hij werkzaam bij Monard Law en actief lid van de Balie Limburg.

Door de jaren heen heeft Damian zich verdiept en gespecialiseerd in het ondernemings- en vennootschapsrecht, met een bijzondere focus op conflict management. Damian begeleidt en staat cliënten bij van A tot Z in zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke geschillen.

Je vindt hem dus niet enkel in de rechtbank maar ook regelmatig aan de bemiddelingstafel, zowel als raadsman als bemiddelaar. Damian is immers opgeleid en benoemd tot Erkend Bemiddelaar in ondernemingszaken.

Daarnaast is Damian ook een ware juridische business partner voor zijn cliënten: zo ondersteunt hij diverse KMO’s bij het onderhandelen en voorbereiden van allerhande commerciële overeenkomsten en adviesverlening over ondernemingsrechtelijke topics (bedrijfsgeheimen, handelstussenpersonen, dienstverleningsovereenkomsten, vereffeningen, overnames, …) . Tevens heeft hij ervaring en verregaande interesse in zowel het multi jurisdictionele alsmede in nieuwe digitale tendensen (o.m. digital contract management, smart contracting, …).

En tot slot, als Poolse native speaker, is Damian de drijvende kracht achter de Polish Desk.

 

Download hier Damian zijn cv.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.