Lawyer - Senior Associate

Caroline Cauffman

  • Doctor in rechten
  • Assessor bij de Belgische mededingingsautoriteit
  • Onze collega sinds 2017
Lees meer

Caroline is actief in deze specialisaties

Mededingingsrecht

Caroline Cauffman is licentiaat (1998, K.U.Leuven) en doctor (2004, K.U.Leuven) in de rechten. Zij behaalde het getuigschrift van onderzoeker van de internationale Onderzoeksschool Ius Commune (1999, Universiteit Maastricht/K.U.Leuven/Universiteit Utrecht) en volgde een Advanced Course in EU Law en Competition Law aan het Londense King’s College (2007 en 2008).

Caroline Cauffman begon haar loopbaan als aspirant van het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen, verbonden aan het Instituut voor Contractenrecht van de K.U.Leuven. Zij schreef haar doctoraatsthesis over de verbindende eenzijdige belofte in het Europese privaatrecht, waarvan de handelseditie in 2005 verscheen bij Intersentia. Vervolgens werkte zij als advocaat en doceerde ze aan de Universiteit Antwerpen.

Zij is auteur van tal van juridisch-wetenschappelijke bijdragen in nationale en internationale tijdschriften. Tevens sprak zij op verscheidene nationale en internationale conferenties.

Thans is zij universitair hoofddocent aan de Universiteit Maastricht en assessor bij de Belgische mededingingsautoriteit.

Caroline is werkzaam bij Monard Law sinds 2017.

Ontmoet enkele van onze andere professionals

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.