Polish desk

Polish desk

Sinds 1992 adviseert ons kantoor enkele van haar klanten in Polen. De begeleiding is mee geëvolueerd met de wijzigingen van de regelgeving in Polen en met de behoeften van onze klanten. Wij treden nu op voor Belgische en Poolse opdrachtgevers in diverse juridische domeinen. Vandaag vertegenwoordigen wij Belgische en Poolse cliënten in verschillende juridische domeinen.

Ons team werkt samen binnen een full-service kantoor, met vestigingen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt. We organiseren regelmatig interne seminaries om expertise, nieuwe trends en nuttige informatie uit te wisselen en te delen. Op verzoek kunnen onze advocaten ook externe seminaries organiseren.

In België wordt de Polish Desk ondersteund door een “stand-by” groep advocaten uit verschillende juridische disciplines. Uit onze ervaring hebben we geleerd dat de combinatie van kennis van taal en cultuur van beide landen en een vergelijkende juridische kennis van het wettelijk kader en de praktijk een grote meerwaarde biedt.

Monard Law is de bevoorrechte partner van Bepolux , de Belgisch-Pools-Luxemburgse Kamer van Koophandel. Verschillende van onze publicaties zijn ook beschikbaar gesteld op de website van de Poolse ambassade .

Hoe kunnen we je helpen?

Stuur je vraag digitaal

Of contacteer ons via

info@monardlaw.be
+32 78 05 06 11

Maak kennis met onze experts in Polish desk

Op zoek naar advies rond een bepaald onderwerp?

We begeleiden je naar de juiste persoon of team.